Oplossing

Met eAdministratie ga je Smart van start! Onze professionals zorgen dat je administratie helemaal op orde is.

Stuur facturen naar je klanten en zet inkomende facturen en bonnen direct online met email, onze app of Whatsapp. Wij gaan aan de slag met het verwerken van je (bank) administratie en de BTW-aangifte doen wij voor je.

Online tool

Je maakt zelf je offertes aan in onze handige tool. Deze gebruik je ook voor je facturatie en later voor het eventuele aanmanen. Alle facturen en bonnen stuur je via dezelfde tool naar ons toe.

Digitaal aanleveren

Snel via de email of whatsapp je bonnetje toesturen. Maak een foto van kassabon en stuur je hem naar ons door.

BTW-aangifte

Geen stress meer voor je BTW aangifte. Ieder kwartaal of maand verzorgen we voor jou de BTW-aangifte. Je krijgt van ons alleen een betaallink als je wat dient af te dragen.

Jaarrekening

Ieder jaar leveren wij jou je jaarrekening aan. Zo kan je inzien hoe jouw bedrijf er voor staat en voorkom je verassingen in de toekomst. De jaarrekening deponeren wij voor jou bij de KVK.

Aangifte IB

Aan het begin van het jaar berekenen wij niet alleen voor jou, maar ook voor je partner het af te dragen deel aan inkomsten belasting.

Verschillende pakketten

Onze pakketten zijn samengesteld op het aantal transacties die je denkt te gaan doen. Hiervoor vragen wij een vast maandtarief. Uiteraard is het altijd mogelijk om je pakket uit te breiden. Bekijk welk pakket het beste bij je past.

Kijk welk pakket het beste bij jou past!

Bekijk de pakketten

Zo doen we dat

Je wilt niet alleen dat je administratie op orde is, maar je bent er zelfs tot verplicht. Daarnaast wil je ook zeker geen aftrekposten mislopen. Om op de hoogte te blijven dien je alle ontwikkelingen en veranderingen van het belastingstelsel te volgen en ook te begrijpen. Iets waar nou juist niet jouw kracht ligt. Anders was je wel ons vak gaan doen.

Met eAdministratie ga je smart van start. Jij doet waar je goed in bent en kan je tijdsinvestering aan je administratie tot een minimum beperken. Hoe we dat doen, leggen we graag uit.

 

Enkele voordelen

  • Online factureren
  • Herinneringen en aanmaningen
  • Bankadministratie
  • Btw-aangifte
  • WhatsApp met je boekhouding
  • Boekhoudhulp belastingdienst
  • Relatiebeheer